websikehealthcheck

Blog bejegyzések

Végzettségeim: Sportrehabilitációs Tréner, Személyi Edző, Funkcionális Tréner, Csoportos Fitness Instruktor.

Továbbképzéseim ami által még szakszerűbben tudom végezni a munkám.

– Kinesio tape

– Hegkezelés

– Köpöly

– Képalkotó vizsgálatok, lelet értelmezése papír alapon illetve CD formájában ( CT, MR, UH,RTG )

A Sportrehabilitáció egy összetett munkafolyamat ami több szakaszból épül fel, ahhoz azonban hogy mihamarabb vissza tudj térni az adott sportágadba, vagy a mindennapi életedbe ketten kellünk. Rengeteg türelemre és kitartásra lesz szükséged, hiszen a szövetek, csontok, izmok nem egyik napról a másikra regenerálódnak.  

Miben tudok a segítségedre állni, és miért fordulj bátran bizalommal hozzám?

–        megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkezem

–        folyamatosan képzem magam

–        hiteles vagyok, jómagam is sérültem már

–        empatikus és türelmes vagyok, viszont ha feladnád sem engedem el a kezed!

–        házi feladatot is kapsz hogy még sikeresebb legyen a gyógyulásod. 

–        mint Személyi Edző ( is ) személyre szabott edzéstervet is készítek neked , a mozgás szervrendszeri betegségeket ( is ) figyelembe véve ! ( pl. Nyaki – Ágyéki porckorongsérv , Rotátorköpeny sérülés, Térd problémák , stb ) Alapos állapotfelmérésen  esel át, segítek kiküszöbölni a rossz, helytelen testtartásod!

–        A táplálkozásban  is tudok tanácsot adni!

Eszközök amivel segítelek.

–        Köpöly

–        Tape

–        Smr henger

–        Smr masszázs labda

–        Uh kezelő gép

–        Tens készülék

–        Funkconális eszközök ( trx, fittball, gumikötelek, diner párna stb.)

Fő profilommá vált a preventív szemléletmód, a biztonságra törekvés, mozgásszervi problémák megelőzése, a helyes testtartás megéreztetése, sérülések elkerülése, diszfunkciók szűrése, ha szükséges, korrekciós -rehabilitációs edzések  és mindezekkel együtt az edzés hatékonyságának növelése, és nem utolsó sorban fejlődés saját magadhoz képest.

Csoportos óráimat igyekszem 100%ban gerincbarát gyakorlatokkal felépíteni legyen az egy keményebb tabata, alakformáló óra vagy gerinctorna. A helyes testtartás, a minőségi mozgás alapvető fontosságú minden edzésemen, hiszen ez  a preventív szemlélet alfája-omegája. A mennyiség nálam soha nem  mehet a minőség rovására.

Egyéni edzéseimet maximálisan rád szabva ( alapos állapotfelmérés és kikérdezés után , figyelembe  véve testalkatodat, statikádat, erősségeidet, gyengeségeidet, és természetesen a céljaidat) állítom össze.

Az én célom elsősorban az,  hogy a  mozgásra pozitív erő és örömforrásként tekints,  mellyel hosszú távon fiatalos, fitt, dinamikus, egészséges életet élhetsz.

Svéd, talp, wellness, manager, metamorf, relax masszázs, kineziotape, derékprotokoll

A merev nyak, fájó derék vagy befagyott váll beszűkíti a mozgást, megkeseríti a hétköznapokat. Prof. Papp János kifejlesztett egy különleges kezeléssorozatot mozgásszervi problémák kezelésére. Az úgynevezett „protokoll” eljárások ötvözik a modern nyugati oszteopátia és a hagyományos kínai orvoslás manuálterápiás módszereit: -derék és a váll cranio-sacral terápiája -Alexander-technika kezelési metodikája -Dorn gerincterápia -TuiNa kínai gyógymasszázs -csontkovácsolás -fül-akupunktúrás és kinesio-tape módszerek A felsorolt módszerek alkalmazása biztosítja a gyors és eredményes gyógyulást.

Fáradt vagy és legyengült?:chii gépem és egy hátmasszázs kihozza belőled a méreganyagot. Esetleg izületi fájdalommal küzdesz? Egy-két ropogtatás és masszázstól sokkal jobban fogod érezni magad. Fájdalomcsillapításra van szükséged? Safe Laser használatával ezen is tudok segíteni.

A gél és a lézer együttes használata fokozza a bőr kollagén szintjét.Kíválló porckopások esetén is. A lézer+gél fejlett öregedésgátló technológiát alkalmaz, amely csökkenti a ráncokat, javítja a bőr tónusàt. Nőgyógyászati problémák esetén is Safe Laser a megoldás. Wellness masszázsokkal felfrissítheted és bőröd tónusát javíthatod. Speciális thai talpmasszázzsal gyógyulhatsz. Fordulj hozzám bizalommal.

Lágy népi csontkovácsolás, Svédmasszázs, Himalája sómasszázs, Lávaköves masszázs, Thai reflexzónás talpmasszázs, Köpölyözés, Fülpont kezelés, Moxa,test és fülgyertya, Bioenergetika,

Japán arcmasszázs(+safe laserrel használatával géllel)
-Wellness masszázs-(csokoládé,mézes,kleopátra,aromaterápiás,himalája sómasszázs.
-Tradicionális thai reflexológiai talpmasszázs
-Tradicionális gyógyászati thai talpmasszázs
– Reiki

Több, mint 20 éve jóga gyakorló és vegetáriánus. 2018-ban végzett Veszprémben a Magyar Jóga
Akadémia első évfolyamán, ahol jógaoktatói végzettséget szerzett, jelenleg a másodévfolyamra jár jógaterapeuta képzésre.

2019 szeptemberében a tizedik indiai útja a Bombay melletti Lonavlába, a Kaivalyadhama jógakutató intézet, főiskola és kórházba vezette, ahol egy kéthetes intenzív jógaterapeuta képzésen vehetett részt. Célja a jóga valódi, ősi tudásának, hagyományainak és szellemi örökségének tiszta formában való továbbadása az érdeklődő tanítványok számára. Budapesten a Sathya Sai Nemzetközi Szervezet Magyarországi Központjában tart jóga órákat.