websikehealthcheck

Blog bejegyzések

Thuránszky Balázs japán masszázs terapeuta.
Abban segít a sportsérülésben szenvedőknek, hogy minél hamarabb megszűnjenek a fájdalmaik és felszabadultan, jól érezzék magukat a bőrükben.
Sokan fordulnak hozzá régóta fennálló problémákkal, amikre nem is remélik, hogy van tartós megoldás és elképedve tapasztalják meg néhány kezelés után újra a teljes mozgás szabadságát, ami hatalmas megkönnyebbülés.

Ha valaki sportol, a fájdalom utolérheti, az állandó igénybevétel ugyanis megterhelő az izmok és a szervezet számára. Nem beszélve az előforduló sérülésekről.

Balázs tudja miről beszél, hiszen hosszú évekig aktívan sportolt, utána pedig edzőként építette a karrierjét, majd jött egy sérülés, ami megváltoztatta az életét. Akkor ismerkedett meg a japán masszázs terápiával, ami gyakorlatilag a test asszimmetriáit segít helyrerakni és ezáltal akadálymentesíti a test energiaáramlását. Ennek a módszernek köszönhette a felépülését, ezért úgy döntött, hogy ezzel akar foglalkozni, és másoknak is segíteni a gyors rehabilitációban.

Terapeutaként az a célja, hogy visszaállítsa a test szimmetrikus, optimális működését és ezáltal visszaadja az embereknek a mozgás örömét!