websikehealthcheck

Blog bejegyzések

Foglalkozom az orvosi rendelvényre végzett  masszázskezeléssel terápiás céllal, beutaló hiányában frissítő masszázst is végzek, svédmasszázs fogásokkal.
Segítséget tudok nyújtani kifejezetten orvosi utasításra, -anatómiai élettani, klinikai ismereteimet alkalmazva-
sportolóknál csukló, könyök, váll sérülések, térd, és alsó végtagi sérülések, törések utáni állapotban, valamint mozgásszervi betegségek, egyes ideggyógyászati (pl. Arcidegbénulás, arcmasszázs) és belgyógyászati megbetegedésekben (hasmasszázs) is gyógymasszázs kezeléssel.
A technikák amelyeket a masszázs során alkalmazok: kötőszöveti és szegment masszázs, nyirokmasszázs, perioszteális masszázs, reflexzóna masszázs, svédmasszázs, passzív kimozgatások.
Diagnózis alapján eddig általam kezelt kórképek:
spondylitis ankylopoetica (SpA), rheumatoid arthritis (RA), spondylosis, spondylarthrosis, discopathia, PHS,  fibromyalgia, lumbago-lumboischialgia, discus hernia, spondylolisthesis -lysis, coxarthrosis, pes planus, gonarthrosis, scoliosis, osteoporosis, epicondylitis humeri,  Scheuermann syndroma.
Illetve igény szerint végzek -orvosi rendelvény nélkül- pihentető, nyugtató, relaxáló, frissítő céllal masszázsokat.  (Cellulit masszázst, aromaterápiás masszázst, mézes, csokoládé masszázst és svédmasszázst.)
A masszázsokat Gödöllőn végzem, gyógymasszőri végzettséggel. Hétfőtől péntekig délutáni órákban, szombati napokon egész nap várom a gyógyulni vágyó Sportolókat, Vendégeket!
Első alkalom nálam teljesen ingyenes!

 

2013-ban kezdte el tanulni a különféle masszázsokat. Fő profilja a reflexzónás talpmasszázs, nyirokmasszázs és az irodai masszázs. Ez utóbbi során nagyon sok „beállt” nyakkal és vállal találkozott. Az itt lévő izomcsomók kioldása nyomással (trigger pont nyomás/masszázs) megterhelő a masszőr számára, és igen fájdalmas a páciens részére.

Ezért ezt a kezelést most már a Safe Laser 500-as készülékével végzi. Először fellazítja lézerrel a kemény izomzatot, ezután sokkal könnyebb és fájdalommentesebb a masszázs.
Egyes talpreflex pontokon is folytat kezelést, illetve használja a készüléket talp ín gyulladás kezelésére is (a sarkantyú lehet ennek következménye).
Eredményesen alkalmazta a Safe Laser készüléket boka fájdalmakra, talp ín gyulladásra, ínhüvely gyulladásra, megfázásos, influenzás tünetekre, izomcsomók lazítására, asztmás tünetek mérséklésére.
Vendégei számára kiemelten a nyak és vállöv kezelését tudja biztosítani a Safe Laser készülékkel. Heti 1-2 alkalmas kezelés pár hét alatt tökéletes eredményt hozhat, természetesen a páciens hathatós együttműködésével.

Gyógytornász végzettségét 1997-ben szerezte Budapesten. Ugyanebben az évben vett részt egy manuális lymphdrainage terápiás képzésen.

1999-ben végezte el a McKenzie terápiás tanfolyamot, amely a gerincbetegségek kezelésére szakosodott tudomány.

2006 áprilisában egy perifériás idegmobilizáció, vagyis neurodinamika tanfolyamot teljesített.

2013 október 13-án kaptam meg a Schrott terápián végzett tanulmányaiért járó bizonyítványát.

2015 június 29-én egy úgynevezett Craniomandibuláris Diszfunkciók kezelésére szolgáló képzésen vett részt.

2019-ben végezte el a lézertanfolyamot, mely során megtanulta a Safe Laser használatát.

2019-ben teljesítette a Fascia Release Manuális izompólya lazító terápiát.