websikehealthcheck

Legyél a kiemelt partnerünk!

Hogyan lehetsz kiemelt partner?

Kiemelt szakembereink azért lehetnek „kiemeltek” mert különleges szaktudással rendelkeznek: bizonyos sérülésfajtákat (például töréseket, szalagszakadásokat, húzódásokat) olyan gyorsan és fájdalommentesen tudnak meggyógyítani, amire jelenleg az általános orvosi eljárás nem képes. Ez azt jelenti, hogy a gyógyulási idő a töredékére csökken: egy szalagszakadás esetében például 6 hét helyett 8-10 napra, egy bokaficam akár három nap alatt gyógyul.
Ez a rövid gyógyulási idő sportolóink számára létfontosságú, hiszen nem esnek ki a felkészülési időből, nem kell kihagyniuk versenyeket, esetleg olyan kvalifikációs versenyt, amiért éveket dolgoztak.

Olyan gyógytornászokkal és masszőrökkel dolgozunk együtt, akik szeretnék megismerni és megtanulni ezeket a különleges kezelési eljárásokat és így sokszor hatékonyabban tudnak segíteni a hozzájuk forduló embereknek.

Miért lennél átlagos, ha sokkal többet segíthetsz?

29 éve foglalkozunk sportolókkal és a sportsérülések minden fajtájával találkoztunk. Mindig kerestük a rövidebb, hatékonyabb gyógyulási lehetőségeket, ezért hosszú évek óta már lágylézerekkel dolgozunk és igen tekintélyes tapasztalatra tettünk szert sportsérülések kezelésében.

Olyan eredményeket érünk el, amelyeket az eddig ismert átlagos orvosi, gyógytornász és egyéb kezelésekkel nem lehet. Rengeteg embert szabadítottunk meg akár évtizedek óta fennálló fájdalmaitól, krónikus mozgásszervi gyulladásoktól.

Takács Gábor - Sportsérülés specialista - Lágylézer terápia

Takács Gábor
sportsérülés specialista

 

Sportsérülés specialista - Takács Gábor - Kiemelt partnerprogram - masszőr, gyógytornász - lágylézer terápia

Ismerd meg a módszert Te is és segíts hatékonyabban!

Mi a lágylézer és mit tud? Azt, hogy mit lehet vele elérni gyógyulás terén, itt elolvashatod. Hogyan kell lézerrel gyógyítani? Ezt az ismeretanyagot a velünk együttműködő szakembereknek ingyenesen átadjuk, biztosítjuk számukra a folyamatos, ingyenes képzést is.

Szakembereink számára biztosítjuk a Safe Laser készülék kipróbálását, amit megvásárolhatnak, akár egyedi feltételekkel is.

 

Jelentkezz most és tartozz a kiemelt partnereink közé!

A személyre szóló megállapodási ajánlatért töltsd ki ezt az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!