websikehealthcheck

Kovalcsikné Czifrák Tímea gyógytornász

23 éve dolgozom gyógytornászként, ebből 20 évet a Dr. Réthy Pál Kórház Mozgásszervi rehabilitációs osztályán töltöttem. Az elmúlt  3 évben a Sanitas Rehabilitációs és Diagnosztikai Központban felelek a rehabilitációért.
Főbb képesítéseim:
-nyirokterápia, funkcionális tréning, IAS nemzetközi képesítésű sportrehabilitációs és sportfizioterápia képesítés, speciális bandázstechnikák, flossing, NRX dinamikus rögzítés, Kinezio tape, elektroterápiák (BEMER, lézer, kombinált UH és elektromos kezelések, TENS, IF, lökéshullám stb.), game ready kezelés, EMS edzés
Sportolók rehabilitációjával több, mint tíz éve foglalkozom. 5 évig a BRSE csapatánál láttam el a gyúrói, gyógytornászi feladatokat, jelenleg az utánpótlásban heti egy alkalommal dolgozom, illetve a felnőtt csapat sérültjeinek rehabilitációja a feladatom.
Az elmúlt években számos sportklub sportolóinak, közöttük válogatott játékosok, olimpikonok rehabilitációjában illetve preventív edzéseiben vettem részt.
Munkámat a Sanitas Rehabilitációs és Diagnosztikai Központban látom el, ahol minden feltétel adott a sportolók teljes körű ellátásához a sérülés diagnosztizálásától a rehabilitáció befejezéséig. Központunkban MR, UH, RTG vizsgálatokra is lehetőség van, így a sérülés megtörténte után rögtön hozzá tudunk fogni a diagnózis felállításához, majd a megfelelő kezelés kiválasztása után a terápiához és a rehabilitációhoz. Sok neves szakemberrel van a kapcsolatunk akik segítik munkánkat legyen szó műtéti megoldásról vagy konzervatív terápiáról.