websikehealthcheck

Pilcsik Tünde masszőr, lágylézer szakértő

2013-ban kezdte el tanulni a különféle masszázsokat. Fő profilja a reflexzónás talpmasszázs, nyirokmasszázs és az irodai masszázs. Ez utóbbi során nagyon sok „beállt” nyakkal és vállal találkozott. Az itt lévő izomcsomók kioldása nyomással (trigger pont nyomás/masszázs) megterhelő a masszőr számára, és igen fájdalmas a páciens részére.

Ezért ezt a kezelést most már a Safe Laser 500-as készülékével végzi. Először fellazítja lézerrel a kemény izomzatot, ezután sokkal könnyebb és fájdalommentesebb a masszázs.
Egyes talpreflex pontokon is folytat kezelést, illetve használja a készüléket talp ín gyulladás kezelésére is (a sarkantyú lehet ennek következménye).
Eredményesen alkalmazta a Safe Laser készüléket boka fájdalmakra, talp ín gyulladásra, ínhüvely gyulladásra, megfázásos, influenzás tünetekre, izomcsomók lazítására, asztmás tünetek mérséklésére.
Vendégei számára kiemelten a nyak és vállöv kezelését tudja biztosítani a Safe Laser készülékkel. Heti 1-2 alkalmas kezelés pár hét alatt tökéletes eredményt hozhat, természetesen a páciens hathatós együttműködésével.