websikehealthcheck

Szilágyi Mónika sportrehabilitációs tréner

Fő profilommá vált a preventív szemléletmód, a biztonságra törekvés, mozgásszervi problémák megelőzése, a helyes testtartás megéreztetése, sérülések elkerülése, diszfunkciók szűrése, ha szükséges, korrekciós -rehabilitációs edzések  és mindezekkel együtt az edzés hatékonyságának növelése, és nem utolsó sorban fejlődés saját magadhoz képest.

Csoportos óráimat igyekszem 100%ban gerincbarát gyakorlatokkal felépíteni legyen az egy keményebb tabata, alakformáló óra vagy gerinctorna. A helyes testtartás, a minőségi mozgás alapvető fontosságú minden edzésemen, hiszen ez  a preventív szemlélet alfája-omegája. A mennyiség nálam soha nem  mehet a minőség rovására.

Egyéni edzéseimet maximálisan rád szabva ( alapos állapotfelmérés és kikérdezés után , figyelembe  véve testalkatodat, statikádat, erősségeidet, gyengeségeidet, és természetesen a céljaidat) állítom össze.

Az én célom elsősorban az,  hogy a  mozgásra pozitív erő és örömforrásként tekints,  mellyel hosszú távon fiatalos, fitt, dinamikus, egészséges életet élhetsz.