websikehealthcheck

Blog...

“Sok mindent próbáltam már, miért pont a lézer segítene?!”

Hogyan segít a lágylézer a sérüléseken?

Egy igen gyakori mondat ez, hiszen annyi mindent lehet hallani, számtalan, sokszor ellentmondásos információ kering a neten a lézerről. Miért is hinnél el mindent? Főleg, ha már több módszert is kipróbáltál és egyik sem segített igazán. Ilyenkor az ember bizalmatlan az új módszerekkel szemben és inkább marad az ismert eszközöknél.
Hiszen ezekről sokat hallottunk már, tudjuk, hogy mit várhatunk tőlük. A lézerről viszont keveset tudunk és jogosan érezheted, hogy jó lenne megkérdezni valakit, hiteles forrásból tájékozódni, hisz mégiscsak az egészségedről van szó…
Nézzük mit mondanak róla az orvosok és azok az élsportolók, akik már kipróbálták!

Mi van, ha elsőre nem sikerül?

Sokan vannak, akik gyógymódot, megoldást keresnek egy régóta fennálló problémára, és nem elsőre találják meg, sőt lehet, hogy másodszor sem járnak sikerrel, vagy csődöt mond a sokadik kipróbált módszer is.

És mi jön ilyenkor? Sokan beletörődnek és inkább megtanulnak együtt élni a problémával, átalakítják az életvitelüket, ami persze sok lemondással jár… De tudod ki az, aki nagy eséllyel meggyógyul? Az, aki nem adja fel az első néhány sikertelen próbálkozás után… aki addig megy, míg meg nem találja a megoldást, azt a módszert, ami neki működik és valódi változást hoz.
A legfontosabb, amit el kell döntened, hogy feladod és így maradsz vagy teszel magadért újra és újra, ha kell.

Eddig sem gyógyultam meg, miért pont ez segítene?

Ha a safe lézer nagyon komoly gyógyító hatásáról még nem hallottál, az azért van, mert nincs benne annyira a köztudatban, mint a hagyományos gyógymódok.

Ez egy magyar találmány, ráadásul viszonylag fiatal, de a technológiája és az elért eredmények miatt világújdonságnak számít. Eddig csak az orvosok használhatták a lézer gyógyító hatását, kórházakban ellenőrzött, biztonságos körülmények között. A gépek nagyok és veszélyesek voltak, csak biztonsági szemüveggel lehetett őket használni. Az átlagember számára ez a fajta gyógyulás sokáig nem is volt elérhető.

Most viszont, az új, szabadalmazott technikának köszönhetően egy nagyon nagy teljesítményű lézer készülék haza is vihető és egyre többen tudják otthoni gyógyulásra használni. Így egyre több lesz a különleges gyógyulásokról szóló tapasztalat, ami talán a szkeptikusokat is meggyőzi majd.

Ha hiteles forrásból tájékozódnál…

Viszont addig is, akinek igazán fontos a gyógyulás, az utána tud nézni a safe lézerről szóló adatoknak, beszámolóknak. Az én oldalamon is található jó néhány beszámoló, amit az elégedett (most már többnyire lézertulajdonos) ügyfeleim írtak nekem.
Illetve, ami talán hitelesebb: rengeteg orvosi tapasztalat van már a használatával kapcsolatban. Több tucatnyi helyen használják a lézert kórházakban, klinikákon.

Dr. Gáspár Lajos – az orvostudomány kandidátusa, egyetemi docens

 

A többi orvosi véleményért, beszámolóért kattints ide!

Mit mondanak róla a sportolók?

Az élsportolók közül már nagyon sokan ismerik és használják, sokan pedig túlzás nélkül, a sportkarrierjüket köszönhetik a lézernek.

Kiss Balázs, világbajnok birkózó

Ha szeretnéd hallani több sportoló véleményét is, kattints ide!

Természetesen nem csak profi sportolókon tud segíteni a lágylézer terápia. Ügyfeleim között hobbi sportolók és családanyák is vannak, akik sikerrel alkalmazzák.

Győződj meg róla Te is!

Az egy dolog, hogy mit mondok én a lézerről, mit mondanak az orvosok, klinikai tesztek vagy épp az élsportolók, akiknek sokszor az életük múlik egy sérülés gyógyulásán. Mindez nem számít, hisz végeredményben egyetlen dolog fontos: hogy nálad milyen eredményt tud elérni és Te jobban érzed-e magad tőle.

Épp ezért a konzultáción ki tudod próbálni a lágylézer készüléket, ha letöltötted a Sportsérülés kisokost, akkor mindezt INGYEN teheted meg, csak a kuponkódot kell használnod a jelentkezésnél.

Kérdés esetén pedig fordulj hozzám bizalommal ezen az oldalon!

 

Takács Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük