websikehealthcheck

Blog...

Ízületi fájdalmai vannak? Mit csináljon, ha nem mehet orvoshoz?

A járvány miatt nem lehet kezelésre járni, a kiírt műtéteket is elhalasztották. Mit csináljon, ha ízületi fájdalmai vannak?

Az ízületi probléma hosszú idő alatt alakul ki, és egyre nagyobb fájdalommal jár. A tapasztalat az, hogy a gyógyszeres kezelések, az injekciók is csak átmenetileg segítenek, és a gyulladás, fájdalom visszatér. A sportról le kell mondani, súlyosabb esetben már a járás is nehézséget okoz. Az orvosok a gyógyszerek és az injekció után a műtétet javasolják végső megoldásként. Sokan nem tudják azonban, hogy a műtét elkerülhető lehet: a magyar világszabadalom, a lézer terápia képes megszüntetni a gyulladást, minimálisra csökkenteni vagy teljesen megszüntetni a fájdalmat, és lehetségessé válhat a sérült ízületek regenerálása is.

Ezt a nagy teljesítményű és biztonságos lézert már számos klinikán használják. Most azonban a járvány miatt nem lehet kezelésekre járni. Mit tegyen, ha mégis fáj?

Gyógyítsa magát otthon, biztonságos orvostechnikai lézerrel!

A lézerterápia hatására nem csak új sejtek, szövetek képződnek, de új hajszálerek is. Nagyon erős gyulladás csökkentő  hatású, és lehetővé válhat az ízületek regenerálása is.

Próbálja ki ingyen, jöjjön el hozzánk! Béreljen vagy vásároljon lézert napi használatra szakértőnktől! 

Takács Gábor 06703705261

 

 

 

 

 

dr. Juhász Erika

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük